Kender i det???

Igår da jeg skulle i seng, opdagede jeg noget mørkt, på mit ene underben, der viser sig så at være et blåt mærke. Hmm tænker jeg så hvordan pokker har jeg dog fået det????

Jeg kunne simpelthen ikke huske hvornår, eller hvordan jeg havde fået det blå mærke, derfor går jeg så og tænker lidt over hvad vi har der passer ind i højde med det blå mærke, og jeg tror ved at have tænke grundigt over det, at det er hjørnet på vores sofa bord.

Men jeg synes faktisk det er skræmmende at man skal hen og tænke over hvad man har lavet, OG dem der kender mig, ville jo nok bare sige at det er der jo ikke noget nyt i så klodset som jeg er. Morten, han sagde faktisk så sent som igår aftes, da jeg sidder og hygger med computeren, og en pose Crispy m&m´s ( har i smagt den, nøj de er møg lækre) og så vælter denne pose udover hele sofaen med små kugler, og mit standard ord UPS bare vælter ud, at det var jo nok ikke fra fremmed at vores datter havde det med at sprede maden ud over det hele, og jeg kan jo faktisk ikke sige ham imod, hvor end jeg gerne ville, for manden har jo ret ;-(

Men hey sådan nogle crispy kugler som lige har været en tur inde under mine lår, dem kan jeg vel have for mig selv, altså jeg havde bukser på, sad jo ikke bare med mine blegefede lår og maste chokolade.
Men altså kender i det med at man har fået et blåt mærke og ikke kan huske hvordan man har fået det, her hos mig der det mere regel end undtagelsen.

Husk at deltage i bloggens giveaway her : Vind et baby sengesæt fra Marmar copenhagen.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om