Kender i det????

Kender i det, at der er gået så meget hverdag i det, at man glemmer hinanden og så bare hakker på hinanden.

Det er lige nøjagtig, hvad der er sket her hjemme, og det er ganske forfærdeligt. Jeg har været så mega udmattet, og følt jeg bare stod alene med Isabella.

Og så selvom jeg har glædet mig til at morten, kommer hjem fra arbejde, ja så er jeg faktisk næsten sur p ham, fra det øjeblik han træder ind af døren, og det er jo mega synd for manden, bare fordi jeg ikke kan styre mig. Han kommer rigtig tit hjem, lige i ulvetimen, og der er der bare kaos herhjemme, med en sulten unge, og mad der skal klares.

Og i stedet for at fortælle manden, hvad jeg havde behov for, ja så flippede jeg ud, og regnede nok lidt med, at han da sagtens kunne se hvad det var der skulle gøres. Men som han jo rigtig nok siger, han ved jeg ikke hvad jeg tænker. Men for fanden hvor ville det være rart nogle gange.

Men vi fik snakket lidt, og grædt lidt, hehe okay, den part tilhøre mig. Altså når man ikke sover ret meget, ja så skal der altså ingenting til får så har følelserne sit eget liv, og det er ikke noget stille liv, nej det hulkende og tårer og hele svinemøget.

Men hey vi er gode igen nu, og har nu været søde ved hinanden i en hel dag ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer