Kender i det??

Kender i det, med at man tænker inde i hovedet hvordan man gerne vil have sagt tingene, eller hvordan det hele skal forestås. Og når man så får det sagt, ja så lyder det altså helt forkert og kan blive misforstået, på den helt forkerte måned.

Det oplever jeg bare rigtig tit, og noglegange får jeg sagt nogle ting, hvor jeg bare tænker ej det sagde du bare ikke. Eller personen flipper helt ud fordi de ikke forstår det man siger.

Man kan faktisk fører en hel samtale eller endnu værre et skænderi, hvor man bare taler forbi hinanden.

Jeg har da før under et skænderi med M. Tænkt at han da slet ikke hører efter hvad det er jeg siger, men spørgsmålet er om jeg får det sagt på en måde som kan give mening for ham. Netop fordi det lyder skide smart og godt inde i mit hoved, så er det jo slet ikke ensbetydende med det lyder godt, når det er sagt. Og det værste af det hele er at det ikke kan tages tilbage.

Igår havde vi faktisk en episode, hvor jeg ringede ud på M.s arbejde og da han tog telefonen lød han mega sur og sagde et meget kort og koldt JA. ikke hej eller noget andet(han kan ses mit nr på skærmen, så han vidste det var mig) Jeg kan straks hører at han ikke vil snakke med mig. Og spørg om han har travlt og det har han, så jeg undskylder og ligger røret på. Men denne lille og forkerte samtale fra os af, gøre mig trist resten af dagen, fordi jeg troede han var sur over jeg havde ringet, men da han så endelig kommer hjem, viser det sig jo så at hans telefon bare havde kimet hele dagen.

Og det er jo en ting han bare ikke har tænkt over, både fordi han havde travlt og var sur på den konstant ringende tlf. Og så ringer jeg og får det hårde JA!!!!

Jeg tager altid tingene nært, og analysere det i flere timer nogen gange, og kan have vendt et simpelt ord til noget helt tredje ;-)

Kender i det :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer