Kender i det???

Man er træt helt ind til benet, men faktisk ikke træt nok til at sove.

Sådan har jeg det lige i øjeblikket, er udmattet og har uro i kroppen. OG så gider jeg ikke mere sygdom. I sidste uge lå Morten jo hele ugen, og han hoster stadig som en søløve. Og som om det ikke var nok at have passet manden der var syg med noget værre end mande influenza, jeps så er der i løbet af Søndagen dukket en pylret pige frem, som får feber sådan on and off.

Øv altså den her mor er brugt, og føler mig godt og grundigt træt.
Jeg er helt sikker på, at jeg ikke er den eneste mor, der en gang imellem har lysten til at sige op, bare så man lige kunne gå på toilettet med lukket dør.

Hvad er det der sker for os kvinder når vi bliver mor, så er det ligesom om, at så stopper man med at selv lægge syg, samt at kunne smide sig på sofaen når man har lyst. Og smider man sig endelig på sofaen, så er der i hvertfald her lille pige, som kravler rundt på mig. Men okay ja, lidt nyder man jo at hun jo ret faktisk ligger stille og vil putte nu her hvor hun har feber. ALTSÅ jeg nyder ikke feberen, jeg nyder hun vil putte, for når hun er frisk, har hun jo bestemt ikke ro i røven, til at sidde og se en tegnefilm.

Nu hvor hun sover vil jeg sætte mig med et påskeæg og se helt i skoven....

Ha en dejlig aften.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer