Kids-world

Sponsoreret

Idag satte vi en giveaway igang, hvor i kan vinde en valgfri hospitalsklovn Hoptimist, og dem der har gjort dette muligt er den skønne webshop Kids-world.dk.

Jeg har samarbejdet med dem et par gange nu, og de er simpelthen så søde og imødekommende. Og så bliver det altså bare ens ynglings webshop, når man får god service, og generelt bare rigtig god behandling.

Noget der gør at jeg bliver "hængende" ved en webshop er at de jævnligt laver et godt udsalg, og det må man altså sige at de gør hos kids-world, bare se deres udsalg her, det er altså et godt og bredt udsalg, som man kan bruge til noget.

Lige nu er jeg bland andet helt vild med denne her nederdel, og den bliver et købt til Isabella, så snart børnepengene tikker ind
Jeg var faktisk lidt i tvivl om jeg skulle vise den, for hvad nu hvis der er en af jer der købt den før mig ;-)

Faktisk kunne man hvis man har et dankort købe den nu, og så bliver pengene først trukket når børnepengene kommer, MEN så heldig er jeg ikke. Så jeg krydser hvad krydses kan og håber den er der den 20 april :-)

Jeg er helt sikker på den vil være super sød, sammen med denne her fra Marmar
Kan i ikke lide se det for jer, sådan et sødt sommersæt.

En anden ting som, jeg elsker ved denne her webshop, er at det altid har gratis fragt, så selvom man bare skal have et par enkelte ting, så skal man ikke af med fragtpris oveni, det gør det altså lidt sjovere at shoppe, og så kan man jo lige shoppe lidt ekstra ;-)

Hvis i er lige så vilde med kids-world som jeg er, og ikke følger dem i forvejen, så synes jeg i skal følge dem på deres facebook eller på deres instagram.

Og det fede er at de faktisk på deres Instagram profil, udtrækker en månedlig vinder af et gavekort på hele 1000 kr. Er det ikke fedt, jeg ville ihvertfald godt være så heldig at modtage sådan et gavekort.

HUSK at deltage i Giveawayen

Og tak til Kids-world for at deltage i fødselsdagsugen.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer