Kids world.

Sponsoreret.


En verden til børn.

Det kan man roligt sige, at Kids-World.dk er. Det har stort set alt; hvad du skal bruge til børn.

Det er som regel det første sted, jeg kigger, hvis der er noget jeg mangler til børnene, netop fordi det har et kæmpe udvalg af mange forskellige mærke, både dyre og billigere mærker. Jeg kan stort altid finde det jeg mangler, også selvom det er sidst på måneden. For de kører rigtig tit gode tilbud, og har en udsalgskatagori, som altid er fyldt med lækkert tøj.

Det gode ved Kids-world er, at de har gratis fragt, det er altså super fedt - for det er virkelig noget, der kan få mig til at tænke; åh! Så er det en høj porto.

Man kan benytte sig af deres gratis kredit, indtil børnepengene går ind, det vil sige at de første trækker dit køb på kortet, når det f.eks bliver den 20 april. Det virker ved Dankort eller Visa Dankort.

Da jeg skrev sammen med Kids-world om netop denne her uge med fødselsdagsbloggen, ville jeg have lavet et indlæg med ejeren bag kids-world. Og det svar jeg fik fra dem, var så vildt og fantastisk.

De ville ikke fremhæve ejeren specifikt, fordi de hos kids-world føler sig, som en stor familie, hvor alle har noget at skulle have sagt, og alle skal fremhæves på lige fod. Fordi de i det store hele, er en familie, der alle elsker deres arbejde, og deres mega dejlige kunder( deres ord ;.-) )

Det der gør, at jeg er endnu mere vild med at handle hos dem, er fordi man ved, de gør det godt for deres medarbejder, at der sidder nogle i kundeservice, som rent faktisk gider snakke med de kunder, der ringer til dem.

Jeg bliver inspireret af deres sociale medier - men også af mine veninder, som viser deres køb derinde fra. Eller en gave Viktor fik i Dåbsgave, derinde fra - hvor jeg nu har fået en ide, så jeg skal have en mere fra den gave ;-)

Kids-world udvider deres sortiment stille og roligt, og de bliver til den webshop, hvor du kan få alt til børn. For det er en verden til børn.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om