Kommer du til at savne???

Det kan være godt at savne, at mærke helt inde i at man savner dig partner.

Man går op ad hinanden hver dag, og hverdagens rutiner, kan måske føles som om de hænger en ud af halsen. Konen brokker sig igen igen, og manden er ikke ligeså medgørlig og familieorienteret som man måske gerne vil have.

Herhjemme, kan vi godt bruge at mærke savnet lidt, og derfor glæder jeg mig også til at komme væk et par dage herhjemme fra. Jeg har brug for at mærke at jeg stadig ikke vil leve uden ham. Jeg ved at jeg sagtens kan leve uden ham, men jeg vil ikke.

M sagde også her til aften, at han faktisk glædede sig til nogle dage for sig selv, sådan havde han i hvertfald tænkt lige i starten,da jeg sagde at vi to tøser tog afsted, men nu hvor det kommer tættere p, ja så ved han godt, at han kommer til at savne og mangle os. Og vi har da også fået kys og kram hele tiden her til aften. Og det er dejligt, for så ved jeg han har det på samme måde.

Han kommer helt sikkert til at nyden roen, og at der ikke står en sur mokke og brokker sig over han ikke hjælper til, men det er også helt okay, for jeg glæder mig jeg også til at komme væk. Ikke fordi jeg ikke gider ham, men jeg trænger til at være på Fyn og være sammen med min familie, for jeg har hjemve i stor stil.

Men hvornår har du ret faktisk savnet dig partner??? Husker du at fortælle ham/hende hvis du har savnet dem??

Se det var da lige dybt på en mandag :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer