Konkurrence fra nikenas

Nikenas er en forholdsvis ny webshop, og de ser deres side som en glad, farverig og anderledes side. Og når man kigger rundt på deres facebook her og deres webshop her, så ser man tydeligt at det er en ny verdens fuld af oplevelser til børn. Og jeg kan kun sige god for at det er en webshop til børn med nye og gode varer. Jeg er helt vild med deres trælegetøj til børn. Og så har de oplevelser til børn også, i form af f.eks lydbøger.

Fordi de er forholdsvis nyopstartet har de ikke fået alle varer frem på siden, så det er helt klart en side der er værd at holde øje med, det skal jeg i hvertfald og se hvad de får af spændende nye ting. Er også fristet til at få købt sådan en bamse til Isabella( hendes mor kan jo godt lide bamser)

De har været så søde og sende en bamse som jeg kan give væk til en af jer. Det er en bamse der virkelig viser hvad deres webshop indeholder.

Denne kan i vinde.
den er bare så fin og skøn med alle de farver.

SÅDAN DELTAGER DU:

Synes godt om Nikenas Facebook side her:https://www.facebook.com/pages/Nikenas/458727167596012

Og Del selve opslaget inde på isabellasmor. link:

Når du har gjort de to ting, er du med i konkurrencen om denne skønne og farvrige bamse.

Jeg var inde og kigge rundt på deres webshop, og fandet denne skønne kop til Isabella hun kan godt nok ikke bruge den endnu, men det kommer jo inden længe. Og jeg tror at den bliver god at have med på vores mange ture mellem sydfyn og Ringkøbing.

I kan finde den her:http://nikenas.dk/spise/137-philips-avent-rod-anti-spild-kop.html Den fås også i blå.

Konkurrence kører til den 4 september 2014.

sponsoreret indlæg.

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer