Køre i snevejr.

Jeg elsker at gå i snevejr, lege i snevejr. Men jeg HADER at køre i snevejr, og det har jeg altid gjort.

Jeg kan virkelig være panisk angst for at køre i snevejr, og forlanger af Isabellas far, at han skal gennemgå hvad jeg skal gøre i bilen, hvis den skrider ud, alt hvad jeg skal gøre når jeg skal køre bil i snevejr. Han føjer mig altid, og fortæller roligt hvad jeg skal, og køre tur med mig, så jeg kan føle mig okay til at køre.

Jeg ved inderst inde nøjagtigt hvad jeg skal, men jeg har brug for at en anden fortæller det også, så jeg ved at det er det rigtige. Det nok en form for tryghed.

Men planen var idag, at jeg skulle køre Isabellas far på arbejde, da jeg gerne vil bruge bilen, og selvfølgelig er der snevejr da vi vågner. Tænker helt ærligt Fuck, det er træls.

Men efter at isabellas far er kørt derud, så er det faktisk ikke så slemt, så jeg formår at køre stille og rolig tilbage, og køre Isabella i dagpleje uden at mærke anspændtheden i skulderne eller være skide bange.

Jeg har klappet mig selv på skulderen og tænker okay det gik da meget godt ;-)

En lille Sejrsdans er vist på sin plads :-)

Nu hygger jeg lige med en kop varm kakao, inden turen går ind til byen, og bytte en skjorte som ikke var til den Plus size kvinde. En skam den var ellers fed.
Billede er ikke lige fra idag, men det er så fint, som hun kigger ud på snevejret :-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer