Kur og i form

Jeg trænger til et ordenligt spark i min slatne numse, jeg startede jo ellers op på en challenge med øvelser, men det røg temmelig hurtigt i vandet fordi jeg virkelig har brug for nogle der siger kom så Lisbeth, i gang. Nå men nu er min kære kæreste begyndt at sparke lidt til samvittigheden, fordi han har fået interesse for kuren LCHF, så jeg har købt en bog med opskrifter for at sætte mig lidt ind i det og regner nu med at det er det vi skal. Vi har aftalt at en gang om ugen må vi synd med noget godt.

Er der nogen af jer der kender den kur og kan fortælle gode og dårlige ting eller gode råd.

Har læst lidt inden på denne blog Madbanditten: http://www.madbanditten.dk/ Hun har virkelig nogle gode opskrifter og det ser hammer lækkert ud.

Morten har også meldt os ind i et fitness center ude i søndervig, der kan vi træne begge to uden at vi bliver ruineret af det, og hvis vi så har lyst kan vi bowle bagefter, da træningscentret lægger i beach bowl. Men hello det er vel også en form for træning.

Men nu er jeg jo førstegangs mor og jeg tænker straks hvordan fanden træner jeg bedst med baby. Måske der er nogle der kender nogle gode tricks.

Så giv mig sparket, den slatne røv og mave skal sku strammes op, for fanden det ser jo ikke kønt ud når man prøver at løbe og det hele hopper rundt, og bliver ved med det længe efter man er stoppet. i gang frk. Jakobsen kom så kom så.

Denne bog har jeg købt.


Men tænker at det måske var denne jeg skulle bruge i stedet.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer