Lader op med kærlighed.

Efter en meget følsom uge, hvor alle følelserne har været helt ude og vende, især de rigtig triste følelser. Vi fik nemlig aflivet vores kære lille malteser hund på 12 år. Han var blevet rigtig dårlig på meget kort tid, og hos dyrelægen fandt vi ud af at han havde fået kræft, så trist og uvirkeligt.

Vi valgte at lade ham aflive, fordi han med sin alder og historie ikke skulle lide igennem flere operationer. Det er vist nok den hårdeste og sværeste beslutning vi har taget til dato, men den blev taget og hold nu kæft det var hårdt, og er det stadig, selvom det næsten er en uge siden.

Jeg savner min hund, og det er et dybt savn, som jeg lære at leve med.

Men lige netop, som vi trængte til at komme væk, er det så heldigt, at vi havde booket en dejlig kæreste tur til københavn. Ungerne er i trykke hænder ved deres bedsteforældre, og vi lader op og nyder hinanden.

Vi har allerede været på Rosenborg slot, og så flot og overraskende. Det er jeg så glad for vi gøre, og når jeg har oploadet billederne så kommer de også her på bloggen.

Vi er lige tjekket ind på Cabinn, og her sku M jo lige se lidt foldbold. Min plan er at blogge og sove lidt :-) Efter prøver vi at se om vi kan finde en godt sted at spise aftenmad.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer