Langsomt men sikkert.

Nu har jeg i snart 3 måneder, ikke spist ret meget sukker, søde sager og så videre. Selvfølgelig har jeg et par gange faldet i, mest med chips, årh de er jo mega lækre, men faktisk har det slet ikke været så hårdt at slippe det, og når de har været rigtig slem har jeg brugt sukkerfrie produkter, og har faktisk og skiftet en del ud herhjemme, så som ketchup, marmelade og nøddecreme, og indtil videre har ungerne da ikke brokket sig, og heller ikke manden synderligt meget ;-)

Denne her gange har mit hoved en helt anden indstilling til at leve sundere, jeg ved ikke hvordan eller hvorfor jeg nu har det sådan, men jeg nyder det og håber det vare ved.

Og som om det ikke var nok, så er jeg også tilmeldt en bootcamp og det har jeg været indtil videre i en god uges tid og der er knap 3 tilbage, det er fedt og jeg lærer en hel masse, og jeg vil meget gerne fortælle jer mere om det, men for nu er det kun for mig og så deler jeg i det omfang jeg føler for.

Men lige nu vil jeg gerne dele at søndag sagde vægtabet 6,7 kilo, og lige nu er hvor meget cm der røget uvist for målebåndet lidt tab under en isabella leg. Så det må være en overraskelse.

Hvad jeg godt kan lide denne her gang, er at det et vægttab der går stille og roligt, mit hovedet kan følge med, og det er sådan at jeg godt kan synde og nyde det, uden at falde fuldstændig tilbage i gamle vaner.

Det er helt bestemt lige det jeg trænger til.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

CathrineFranch
CathrineFranch,
keep going. Vildt godt indlæg 💪🏻
nouw.com/cathrinefranch