Læs "poster" nu mor....

Herhjemme har Isabella nu nået den alder, hvor hun gerne vil have læst massere af bøger højt for sig, og især Poster( postmand Per) er et sikkert hit.

Og det er da også rigtig hyggeligt, MEN her kommer mutti´s dilemma, jeg kan ikke læse højt i det svage lys hendes natlampe gør, for det er bare sådan en der laver en stjernehimmel på loftet.

Og jeg har derfor i et stykke tid, sagt at jeg skal have fundet en lampe som ikke lyser værelset vanvittig meget op, men stadig nok til at jeg kan se og læse. For bruger jeg loftlampe, så er der alt for lyst, og tøsen begynder at lege i stedet for at falde til ro.

Jeg har fundet lidt børnelamper, som jeg tænker kunne være en god mulighed herhjemme.
I kan finde dem alle i linket ovenover :-)

Jeg kan bedst lige de to nederste, og tænker at det nok bliver den der kan hænge på væggen, mon det ville være dumt, at hænge den sådan at hun selv kan lære at tænde og slukke for den. Ved godt at det nok vil give lidt problemer, men kan også se fordelen i det, når hun vågner om morgen, at hun så selv kan tænde for lyset, og kigge i bøger eller lege.

For tit vil hun faktisk slet ikke op, men hun vil bare have vi tænder for lyset, så hun kan sidde og morgenhygge med en bog.

Den pink bordlampe, synes jeg bare er flot på en tøset måde, og kunne lige forstille mig den, når hun bliver ældre ;-)

Ingen tvivl om at det bliver nemmere for mig, at se det bogstaver der forsvinder i mørket.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer