Legetøj baby kan bruge lang tid.

Nu er Isabella jo snart 18 måneder, og vi har været igennem fasen med at udskifte noget af legetøjet, men der er faktisk end del af det, som er blevet og som hun stadig leger med.

Og jeg synes faktisk det er rart, at man kan se hvordan hun udvikler sig med samme stykke legetøj.

På de første stadier hvor de bare dasker til legetøjet, og til nu hvor hun undersøger det, og faktisk snakker og leger med det. Jeg synes det er fantastisk, og det gør Isabella helt sikkert også.

Jeg har altid været rigtig glad for Lamaze Produkter. De er bare farvrige og lærrige for vores små pus :-)
Vi har faktisk haft dem med overalt, i barnevognen, i bilen og sågar har hun en oppe ved sin seng, som hun leger med om morgen, mens jeg vågner og lige gør mig klar ;-)
Alle de her skønne ting, har jeg fundet inde ved Elverbørn, og dem kendte jeg faktisk ikke så godt i forvejen, men hvor er jeg glad for at jeg er stødt ind i dem, for de har da bare et dejligt bredt sortiment, og en masse fede mærker, som Bobles, Smallstuff og Goki. I kan finde linket til deres side oven over( der hvor der står Lamaze produkter)

De har også en masse gode og billige gaver til Kalenderpakkerne, vi kommer jo ikke udenom at det snart er jul :-) Isabella skal ihvertfald have noget træ legemad til hendes køkken.

Har i brugt Lamaze til jeres børn, og hvor lang tid brugte de jeres???

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer