Legowear... Legowhat????

Altså når man sige Lego til mig, ja så tænker jeg jo på klodser, Legoland, og bygge, huse, biler og alt det man kunne finde på som lille. Jeg har slet ikke tænkt på at de også lavede tøj, men selvfølgelig hvorfor skal de ikke gøre det, det er jo en super god ide, at tage et godt og stærkt brand og lave noget kvalitets stærkt tøj som børnene kan nikke genkende til, altså det er da hvis du spørg mig genialt.

Jeg har kigget på deres pigetøj her. Find pigetøj fra Lego her.

Og jeg har fundet mine favoritter frem til jer :-)
Jeg synes virkelig at der er noget for enhver smag, og kan rigtig godt lide at deres børnetøj er i flotte farver, og Jeg vil sige at den kjole Isabella har fra dem, er bare i mega lækker strik, og virker ikke til at være en man kan slide i stykker så nemt.
Hun har denne her, er den ikke bare fin, hun er så sød i kjoler, og jeg selv går også næsten altid i kjoler. Men denne her kan hu have på til både strømpebukser, men også til leggins.

Legowears tøj virker til at være noget børnene kan lege i, altså hallo det hedder jo Legowear, og Lego er jo til at lege med :-)
Jeg tror at det næste vi skal have derfra er et sæt regntøj til dagplejen. Kan man ikke sagtens vælge det her ovenover, eller skal de være ensfarvet som det her nedenunder?
 
Ej den, den er da bare kær, kan lide se min lille trold i den :-)

Bare et lille tip til jer:-)

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer