Lidt hygge og aflastning.

Nogle gange er det bare dejligt, at kunne komme hjem til sine forældre, og blive puslet lidt om.

Isabella skal have ferie hele næsten uge, og da vi alligevel skulle hjem for at holde fødselsdag for min lillebror, så var det oplagt at blive ved mine forældre og få hjælp til Isabella, for jeg må bare indrømme, at jeg er bare ikke god til at være alene med hende i øjeblikket, da hun er i de trodsige to år, hvor hun kan selv, vil selv, og mor er bare træls. Og så en mor med kvalme og bækkensmerter, og hormoner der ikke lige vil samarbejde altid.

Ja så er enhver hjælp altså guld værd.

Har slet ikke været i svendborg her i løbet af sommeren, så det er rart lige at være hjemme i sin gamle hjemby. Og få set nogle veninder, og familien.

Isabella nyder og at være hjemme ved mormor og morfar, og mormor kan næsten ikke få lov at sidde stille og få pusten her i varmen, for de skal udenfor og ind i drivehuset, og ordne det derinde.

Det kan godt være en udfordring nogle gange at tilgodese alles behov for at se og være sammen med os og Isabella, Og selvom jeg vildt gerne ville tage rundt til alle, så er energien der bare ikke til det, og slet ikke i den her varme. Og det duer heller ikke at presse mig selv for meget, for jeg ville hade mig selv, hvis jeg kom til scanningen af min livmoderhals her den 6, og den så var for kort, og det meget vel kun er fordi jeg ikke har slappet nok af.

Men for det meste kommer det helt af sig selv, når svimmelheden sætter ind, så har man slet ikke lyst til at gå rundt andre steder end derhjemme.

Nu vil jeg lukke computeren, og gå udenfor og nyde min datter og min mor lege sammen.

Kan i have en god solskinsdag.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Familie

Synes godt om

Kommentarer