Lidt om sygdom og gode puslekøb.

Ihh nogle hårde dage herhjemme, sygdom sygdom og atter sygdom.
Vi var jo sådan set godt forberedt på, at Isabella ville blive syg, og hive lidt sygdom med hjem, nu hvor hun var startet i børnehave. Og efter en lang periode med snot og hoste. Er min lille mus, nu syg med omgangssyge.

Jeg blev ringet op igår fra børnehaven, at hun havde haft meget tynd afføring 2 gange, og der altså var en del der lå syge med omgangssyge, så M fik hentet hende hjem. Og selvom hun var mega træt var der som sådan ikke noget at mærke på hende, andet end hun sagde det gjorde ondt i maven. Hun lå og så lidt tegnefilm og faldt i søvn, og sov halvanden time. Og da hun vågnede igen var hun lidt febervarm.
Og derfra fik hun det faktisk bare værre og værre, hun ville intet have andet end vand.

Og pludselig kom opkasten, og øv hvor jeg hader det. Vi har 7913 været ret lidt udsat for at Isabella har haft det før, men nu gik den ikke længere. Hun kastede op ud over sig selv, og mig. Så os ud og få vasket os og rent tøj på. Hun har sovet med babyalarm ved sig hele aftenen, for var så bange for jeg ikke kunne høre hende, hvis der var noget. Og min store pige ville ikke sove mellem mor og far, hun ville i egen seng. Så det kom hun og så har jeg tjekket hende løbende hele natten.

Viktor er også blevet forkølet og er begyndt at hoste lidt, så han har også været lidt skidt her i nat. Men på trods af alt det så føler jeg mig faktisk frisk. Nu håber jeg bare M og jeg går fri for omgangssyge, vi spriter af som nogle gale😝

Og nu kan jeg virkelig også mærke at jeg har gjort et super godt køb, da jeg valgte at købe puslebetræk fra Liewood, så kan jeg få dem skiftet og vasket. Og det viste sig at være nyttigt nu hvor Isabella er syg. Hvis der nogle der ikke kender dem, så er det disse betræk. http://www.parcellet.dk/shop/liewood-puslepude-betraek-panda-dot-11425p.html

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer