Lidt sejt er det da.

Sponsoreret. // Reklamelinks

Dem som har fulgt bloggen længe, ved jeg har ladcykel, fra Babboe, som jeg er virkelig glad for, men her det sidste halve år, har den ikke duet så godt som den kunne.

Det viste sig så, at jeg skulle have skiftet nogle reservedele på den, og det ringede jeg så til cykelsmede her i byen for at få ordnet, så jeg kan igen, kan bruge min cykel. Men ingen af dem ville rør min cykel, for det kendte ikke til deres systemer eller selve cyklen.

Prøv lige at gæt, om jeg var grædefærdig, for helt ærlig hvad skulle jeg så gøre, kunne slet ikke overskue det. Men tog mig sammen, og prøvede at ringe til nogle der forhandler cyklen, og fik fat i den flinkeset mand, der fortalte at det kunne jeg sagtens selv ordne, og fortalte hvad jeg skulle bruge.

Fik bestilt tingene hjem til min cykel, og gik igang med at ordne den, og jeg lyver ikke hvis jeg siger at det var et ømt syn, men jeg gøre det ved hjælp af min kære kæreste, som kom med lidt logik en gang imellem.

Men alt imens jeg ordnede denne her cykel, og brugte mandens værktøj, som for mig virkede lidt dumt, altså kunne man ikke bare de forskellige skruetrækker, lidt værktøj, som er super nemt og let at bruge , uden man skal tænke hvordan sætter jeg den her sammen og hvordan fungere det.

Altså hallo, når jeg som den pige jeg er, bruger værktøj så skal det bare være nemt, gider ikke det andet.

Så ved i hvad, jeg har været på udkig efter det som jeg mener passer lige til mig, for hallo, hvis jeg kan selv lave min cykel, så den fungere, når ikke engang cykelsmede tør det. Så kan jeg også lave mere.

Jeg har kigget på lidt forskellige sider, som jem og fix, 10-4 og så faldt jeg over hjemmesiden Engelbert strauss, som jeg tidligere har kigget på fordi jeg ledte efter arbejdsbukser til børn. Og jeg vil altså sige, de har en masse fedt både til voksne og børn.

I kan se mere fra deres hjemmeside her engelbert strauss, De har både værktøj, arbejdstøj, beklædning til børn.

Det næste jeg vil kaste mig over, er haven. Den trænger til en gevaldig overhaling, og vejret er ved at være ret godt, til at hoppe ud i haven og få foråret frem i den.

#engelbertstrauss #værktøj #gørdetselv #diy

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer