Livsstilsmesse på Valdemars slot.

Hvert år i pinsen, afholder Valdemars slot Livsstilsmesse i samarbejde med CHPevent.

Jeg har hvert år været til dette sammen med min mor, søster og farmor, og det er blevet en dejlig pinsetradition, hvor vi tilbringer nogle timer over på slottet, hvor vi ser de dejlige boder, og smager god mad.

Normalt er vi rigtig heldige med vejret men i år, var det altså regnvejr den første halve time vi var der, heldigvis var det ikke koldt. Så den regnen først stoppede ja så var det bare dejligt. Isabella var jo selvfølgelig med, og hun nød den opmærksomhed hun fik, og hendes højdepunkt var helt klart da hestene kom igennem messen.

Vi var over at stemme på de flotte fest border, og vi stemte på bord nr 6, og jeg fik også lige taget nogle billeder af det, men jeg tænker jeg faktisk vil lave et andet indlæg med det, for hendes der har dækket bordet, har den fedeste blog med masser af DIY og hun åbner meget snart en webshop.

 

Generelt denne her gang var der mest for udendørs folkene, men der var da også lidt lækkert til børnene og hjemmet, men det var altså ikke meget, jeg mener vi talte 3-4 boder til børn. Jeg købte en super sød sommerfestkjole til Isabella, som hun skal have på når vi skal til barnedåb. Jeg viser den lige senere her på bloggen :-)

De første år var der vildt mange udstiller, men jeg synes desværre at det bliver mindre og mindre, og der er ikke så mange af de helt små virksomheder med mere, jeg kan fornemme at det simpelthen er blevet for dyr for dem at deltage, og det er bare så synd, for det ville være så meget mere hyggeligt, hvis det var sådan mere lokalt og at de små også kom frem.

Men vi havde en dejlig dag, og vi kommer også tilbage næste år, for det er blevet en tradition, som bare er super hyggelig.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Familie

Synes godt om

Kommentarer