Lørdagsbørn. Kender i dem?

Kender i lørdagsbørn?

Herhjemme har vi altid nogle sure, trætte, pylret børn, det slår aldrig fejl. Lørdag herhjemme ved os er bare sådan en dag der skal overståes, og hvor moren her håber på en god lang lur, i hvertfald fra den ene.

Jeg tænke det simpelthen er deres reaktion på en lang uge i institutioner, hvor der har været tidligt oppe. De er sku lige så trætte som deres forældre, og det her er så deres måde at vise på, at de skal lige lande herhjemme og finde ud af hvordan tingene er.

Herhjemme og det også tit den dag, der virkelig tester mors tålmodighed, den kommer helt ud og vende. Jeg vd at sådan en dag, der skal jeg helst ikke lægge de vilde planer, det har bare brug for den her dag, hvor de kan være sure og trætte.

Når Viktor får sin middagslur herhjemme, så er det gerne her Isabella får lov at bruge ipaden, eller at vi måske bager en lille snack som cookies eller boller.
Isabella er begyndt at elske at få ipaden med ind på sit værelse, og så lægge i hendes seng og bare slappe af til musik eller en film.
Har godt tænkt hvad pokker jeg gør, når Viktor om 1,5 års tid ikke længere sover den der middagslur, men det må jeg jo se når vi kommer dertil.

Heldigvis er de der lørdagsbørn overstået til søndag, der har vi som regel altid en dejlig søndag sammen, hvor alle mand er nede i gear igen.

Ha en go weekend☺️

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Familie
  • Near Ringkøbing

Synes godt om

Kommentarer