Luft til de små fødder.

Sponsoreret.

Som så mange andre mødre, er jeg lige nu på jagt efter fodtøj, der passer til årstiden, og vi har jo allerede set nu, at temperaturen kan komme helt op, hvor sandalerne ville være gode at have.

Isabella er jo ved at være så stor, at jeg overvejer at hun skal have sandaler, der er åbne foran, men kunne da også godt have mine betænkeligheder, for hun har stadig lidt balance problemer, som måske kunne ende i lidt skrabene tæer.

Men jeg er nu ellers ret lun på disse, fra Hummel. Jeg har fundet dem Ved Kids- world.dk


Er de ikke skønne, har vist dem til Isabella, og jeg behøver vel ikke fortælle, at det var de lyserøde med glimmer der vandt ;-) altså den pige, hvis bare det er lyserødt, så elsker hun det.

Skulle det være et par lukkede, så et de her da ret fine.

De er fra Enfant, og de er ret så fine, og har faktisk overvejet om vi skulle have dem begge, både lukkede og åbne, sådan at hun havde et par til pænt brug.

Sidste år havde vi et par klipklapper til at bruge der hjemme, sådan nogle hun lige kunne hoppe i hvis hun ville ud på terrassen.

Jeg er egentligt ikke, så meget i tvivl om str til Isabella, men alligevel måler jeg altid hendes fødder, sådan at jeg helt sikker på størrelsen. Der skal jo helst være de der 1,5 cm voksetillæg.

Men til Viktor bliver det nok lidt mere svært, han er først lige begyndt at bruge sko, så hans fod kender jeg jo ikke så godt endnu. Men nu hvor han kun lige er begyndt at gå, så skal det skal helt sikkert være en som støtter hans fod godt. Og efter min mening er det en sandal der skal gå op til anklen. Man skal stadig påtænke voksetillæg til, da sådan en lille fod godt kan rykke frem i sandalen, men også fordi de vokser jo så hurtigt de små fødder.

Alle de sandaler jeg har fundet, og faktisk dem jeg mener har et af de bedste udvalgt, når de kommer til børn, og lige en bonus altid har fri fragt her i danmark. I kan kigge her: Sandaler til børn

I skal da også lige se dem, jeg godt kan lide til Viktor, det er så svært at stå for de helt små sandaler, de er så søde.

Jeg har fundet dem alle ved Kids world.dk

Bisgaard


Bundgaard

EnFant

Da Isabella var helt lille, havde jeg bisgaard til hende, de sad godt på hendes fod, i begyndersko, har Viktor lige nu bundgaard, og de sidder rigtig godt på hans fod.

Det kan godt være meget forvirrende at købe de første par sandaler til sine børn, men det bliver lettere, man skal bare sætte sig godt ind i det med voksetillæg på 1,5 cm og om dit barn har en smal eller bred fod. Og kommer man til at bestille de forkerte, så kan man sende dem retur.

Jeg håber virkelig vi får en skøn sommer i år, så vi rigtig kan få luftet fødderne :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer