Lys ved enhver bevægelse.

Her hvor vi bor, har der vi de sidste par måneder været plaget af tyverier.

Mange af husene har været hårdt plaget, og det kan være virkelig ubehageligt, at komme hjem til.

Jeg ville slet ikke kunne lide, hvis jeg kom hjem til sådan et gennemrodet hjem, men ofte kan man jo ikke gøre noget, vil tyven ind, ja så skal den nok komme det.

Men en ting der kan gøre det lidt mere besværligt for tyvene, og det er at man kan sørge for at ens udendørslys bliver tæt ved den mindste bevægelse.

Alt man skal bruge til dette er en bevægelsessensor, det er ret smart at lyset tænder ved en bevægelse. I kan få dem her : http://www.el-grossisten.dk/pl/El-artikler-Bev%C3%A6gelses-Lyssensorer_68259.aspx

F.eks Så har vores dagplejemor sådan en, så når vi kommer kørende på cyklen om morgen, hvor det jo er ret mørkt lige for tiden, ja så tænder lyset med det samme til os, så vi kan se hvad vi laver.

Jeg kunne faktisk også godt tænke mig det herhjemme, så vi ikke altid skal huske at tænde lyset, men at det automatisk tænder når vi kommer hjem, eller der kommer gæster til os.

Jeg må også indrømme, at det er ret uhyggeligt at komme hjem til en helt mørk indgang, hvor man faktisk ikke kan se om der står nogen på spring. Og vi skal helt ind i gangen for at tænde lyset, og så er det jo ligesom åndsvagt at tænde det, for så er vi jo kommet ind.

Inde på siden, findes der mange forskellige sensorer, i flere forskellige prisklasser, så der er altså lidt for en hver.

Man kan få nogle der både kan dreje 120 grader, samt nogle der kan dreje helt op til 200 grader. Her til os, hvor der bare er en lille forhave/ indgang ville det ikke kunne betale sig med den på 200 grader, men derimod ville det passe fint med 120 grader, så den bare kan se hvis der kommer nogle ind af gangstien.

Sponsoreret.

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer