Lyserød fornøjelse.

Sponsoreret.

Dem som kender mig rigtig godt, ved at jeg er helt tosset med tasker, faktisk så tosset at jeg på et tidspunkt har arbejdet med tasker i en forretning.

Og derfor da jeg fik muligheden, for at mærke, bruge og ikke mindst beundrer en skønhed, som de fleste piger ikke vil gå glip af.

Det er de færreste der har mulighed for at købe en mega dyr taske, jeg har ihvertfald ikke, og man kunne selvfølgelig spare sammen til det. MEN nogen gange så står man altså bare og trænger. I ved det godt, men trænger til den der nye taske. Det er svært at forklare mig, men nogle gange har jeg simpelhen bare brug for en taske, en ny taske.

Der sidder helt sikkert nogle derude, som kan følge mig og ved lige præcis hvad jeg snakker om, men i og med jeg gerne vil have den der nye tasker, så har jeg fået øjnene op for et nyt mærke.

Det er et mærke som hedder HVISK , det er hos Helm at man kan købe de mega flotte og farvrige tasker. Jeg havde virkelig svært ved vælge hvilken taske jeg skulle have, og bare hvilken farve.

Det er en virkelig lækker taske, og selvom jeg skulle vende mig til den der guldkæde, så er den faktisk ikke dårlig at gå med, havde lidt frygtet den ville gøre ondt på skulderen, men det gør den ikke.


I kan finde så mange flotte farver frem inde, på deres shop, mærket Hvisk har nogle rigtig flotte tasker i de smukkeste farver. tag et kig der, og fortæl mig hvilken en der er din favorit. Den lyserøde jeg har på, på billedet er min lige nu, men jeg kan jo hurtigt falde for en ny.

Ha en dejlig aften.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer