Mad ud af huset.

Sponsoreret.

På årets sidste aften, der skal man spise godt, hygge sig i nærvær med skønne venner, og efter min mening ikke stå hele aften i et køkken for at forberede mad nytårsaften.

Man vil gerne have ekstra lækkert mad sådan en aften, og vil som oftest gerne give lidt ekstra for lækker menu.

Og rigtig mange steder kan man få en nytårsmenu ud af huset, og der er alt slags mad man kunne tænke sig. Så man skal bare gøre det klart hvad man ønsker som sin nytårsmenu 2016.

Jeg stornyder her ved denne tid at kigge avisen, nettet igennem, for at se årets nytårsmenuer. Nytårsmenu take away, er en nem og hurtig løsning, den giver dig tid sammen med dine kære, og man skal oftest bare varme den mad man har fået leveret.

Jeg faldt over en lækker nytårsmenu i kolding, hvor man får en 5 retters menu og kransekage, den lyder virkelig lækker, så hvis man bor i nærheden og leder efter nytårsmenuer ud af huset, så skulle man i hvertfald tage et kig på denne her: nytårsmenu 2016 ud af huset.
Jeg glæder mig i hvertfald til en dejlig aften i rigtig godt selskab, med dejlig lækker mad. Og det hele til sammen skal nok komme til at give en rigtig god aften. Når man har små børn, som vi har lige for tiden i vores omgangskreds har vi heller ikke tiden til at stå i køkkenet hele dagen og aftenen, så får vi noget mad mad, i hverfald hvis jeg skulle lave det :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer