Mål i år 2019

Vi er over halvvejs i den første måned af 2019. På mange måder regner jeg altid med en frisk start og en masse nye spændende ting. Og som regel viser livet sig fra en side, hvor jeg får vendt alt og tænkt over livet.

Og denne gang, her i den første måned af januar, er jeg slet ikke sikker på, hvad jeg har lyst til mere, udover en ting. Jeg vil have det godt, og for at jeg har det godt, skal min familie have det godt, jeg er bygget sammen på den måde, at jeg ikke behøver alle mulige flotte ting og sager, karriere og muligheder foran mig, hvis mit bagland ikke fungere. Der er sikkert andre mødre derude, der kan nikke genkendende til, at man kan glemme sig selv fordi man er så opmærksom på sig selv, det gør jeg, jeg glemmer mig selv, fordi jeg er så opmærksom på andre.

Fordi jeg gerne vil have andre har det godt, så går jeg på kompromis, men faktisk er det ikke de andre jeg går på kompromis med, det er mig selv jeg går på kompromis med. Det der med at sige nej, kender i det ord, det er så fandens svært for mig at sige uden, at få dårlig samvittighed, uden at tænke alt for meget over tingene, og har jeg endelig sagt nej til noget, så er kan jeg være evigt forvisset om at jeg nærmest når at fortryder det sagte nej mange gange, ikke fordi jeg inderst inde fortryder nejet, men fordi jeg ikke kan lide det.

Jeg er nok det man kalder en pleaser, jeg vil helst at andre har det godt, for så har jeg det godt.

Nu har jeg haft et par dage, med en masse tænkning, ønskning, mærkning efter i det inderste om hvad jeg rent faktisk har lyst til, og gud hvor er det svært.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har gjort noget fordi det var kun for mig, for jeg er mor, der er lige nu nogle små hoveder som kommer før alt hvad jeg gør. og ja man kan ikke tage sig af andre hvis man ikke tager sig af sig selv, men som mor, er der for mig lige nu kun det her.

Når det så er sagt, så ved jeg hvad mit mål for år 2019 er. det er at finde ud af, hvad brænder Lisbeth for, hvad har jeg lyst til at lave, hvad gør mig glad, som ikke har med familien at gøre. Jeg har taget et babyskridt idag, og er spændt på om det er hvad det viser sig for at være for mig, om det bliver hobby eller noget jeg kan gøre til noget mere. I kan måske gætte udfra billedet, hvad jeg har begivet mig ud i.

Mit mål som mor, er helt klart øve mig i at have mere tålmodighed, skælde ud mindre og lytte mere, kunne næsten sige det samme om at være kæreste ;-)

Mit 3 mål, er helt klart denne blog, som har lidt under mit trætte hoved, jeg har savnet at kunne bruge bloggen til det jeg gerne vil, og få bloggen hen på det niveau jeg gerne vil have den.

Det kan godt være det her indlæg, slet ikke giver mening i jeres ører, men i mit hoved er der altså lidt rod nu, og når man er en der tænker over alt, lidt for mange gange, ja så bliver det nogen gange rod, når det komme sort på hvidt.

Og faktisk ville jeg have skrevet noget helt andet, med dette indlæg, men da jeg først begyndte at skrive, ja så kunne jeg ikke stoppe mig selv, og hvem snyder jeg, det var jo derfor jeg jeg i tidens løb startede denne blog, for at få et sted at dele mine tanker.

Og hvis jeg ikke skal dele min tanker med jer, hvem skulle jeg så gøre det med.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer