Manden i mit liv.

Ham den søde herhjemme(der er kun et hankøn herhjemme ;-) ) Ja han har fødselsdag idag. Han bliver 31 år, og har aldrig set bedre ud.

Vi mødte hinanden, da vi gik på efterskole, nemlig Vejstrup efterskole( dengang hed den ungdomsskole) Han gik i 10 klasse og jeg i niende. Vi snakkede faktisk ret meget sammen, vi havde en mærkelig mani, med at sige Hej til hinanden, hver gang vi mødte hinanden på gangene.

Så stoppede Morten, og jeg fortsatte i 10 kl. Og begyndte i løbet af det skoleår, at date hans værelses kammerat. Og efter et stykke tid, ja så begyndte jeg pludselig at være sammen med Morten, og vi så lidt til hinanden, men jeg vidste ikke helt om det var det jeg ville, og sagde da også til en veninde, at det sikkert kun holdt 3 måneder. Og nu sidder vi her og har været sammen 13 år. Og er forlovet, og skal giftes på et eller andet tidspunkt. Vi har ikke så travlt :-) Og så har vi jo en kanon dejlig pige sammen.

Vi har oplevet lidt af hvert sammen, men det lader til at vi bare bliver stærkere og stærkere sammen. Det er ikke altid folk er synes om vores forhold, og de kan da mene nogle ting om vores forhold. Har såmænd haft en veninde der synes jeg ikke skulle være sammen med morten, men det er altså helt og holden min beslutning.

Morten er en bestemt og beslutsom mand. Han er kærlig og omsorgsfuld, han ser hård ud, men er en super blød mand, der især kan smelte når han datter smiler til ham. Han er den type mand, som er god for mig, for jeg er et totalt rodehoved, og kan nærmest ikke huske fra næse til mund nogle gange. Men han ved hvornår han skal træde til, og hvornår han bare skal gå sin vej.

Og ja selvfølgelig kan vi skændes, og især efter vi blevet forældre, der er sku bare noget med at den der træthed, den spiller sku en del ind på ens tålmodighed.

Men han passer squ, da meget godt til mig, og jeg har ikke tænkt mig at slippe ham ;-)

Men idag, når han har fri, ja så skal der hygges om ham, og vi skal spise dejlige tarteletter, og have dejlig samvær med familien.

De her to er hvad det drejer sig om i livet :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer