Meget snart....

Nu er der virkelig ikke lang tid til vi begynder at pakke det lille rækkehus sammen, og rykker hele vores liv ud til et dejligt hus.
Det kan simpelthen ikke beskrives, hvor meget jeg glæder mig. Det er bare hvad min familie trænger til, noget mere plads omkring os, en smule længere mellem naboerne, så kan Viktor måske få en middagslur i weekenden uden at blive vækket.
Ungerne kommer til, bare at kunne løbe i på deres værelse når de har lyst, det bliver så godt.

I weekenden, var ungerne og jeg en smuttur til Fyn, og med os hjem havde vi en masse flyttekasser, så nu begynder man for alvor at kunne mærke at den der flytning, den er altså virkelig.

Er mega spændt på hvad ungerne siger til at flytte og om der kommer en reaktion på det, det er jo aldrig til at vide, om der kommer en lille reaktion eller ej. Og faktisk kommer der gerne først en reaktion ved Isabella. Når der igen kommer ro, på tilværelsen, så reagere hun.

Men uanset hvad, så bliver det her godt for vores lille familie, glæder mig især til at få det hele på plads, og få lavet ungernes værelse rigtig hyggeligt, samt få lavet mit lille kontor, her hvor der skal ske en masse magi😀 jeg har nemlig virkelig manglet et ordenligt sted hvor jeg kan sidde og arbejde.

Men nu vil jeg have fyldt nogle flyttekasser, skal bare lige bestemme mig for, hvor det bedst at begynde😀

Kan i have en god onsdag

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer