Midgårdsormen og Thor.

Jeg lovede jo for et stykke tid siden, at jeg ville vise Morten nye tatovering, og nu er den s helet så meget at man kan vise den. Den er meget markant og jeg har har brugt lidt tid på at vende mig til, at han havde noget på benet, har været ved at sige flere gange, hov du har noget sidende, men altså jeg når jo at stoppe mig selv, fordi jeg kommer i tanke om det.

Han fik den lavet nede i svendborg, da vi var hjemme i November. Det var Jennie fra http://lowkeytattoo.dk/ der har lavet den. Det tog hele dagen, fordi morten jo kun kunne den ene dag, og han var da helt færdig den han kom tilbage, men altså med det flotte resultat så er det jo det hele værd.

Han har i lang tid snakket om at han gerne ville have noget med de nordiske guder, og han var helt vild med at få Thor der kæmper med Midgårdsormen, så dette fik de stykket sammen, og dette er resultatet:

Detaljerne på den er virkelig flotte, og det må have været en stor opgave for Jennie der har lavet den, og det må godt nok også være lidt hårdt at sidde så lang tid og arbejde i den stilling.

Jeg spurgte Morten om han ikke bare havde ligget og slappet af, men det kunne han slet ikke sagde han. Det jeg fik det sjovest med, var den måde han gik i dagene efter, hans muskel havde jo nærmest fået en omgang tæv, så han gik lidt som en gammel mand, en kær og dejlig en, men det var nu sjovt :-)

Håber i kunne lide dette lille indblik i manden min :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om