MilleMarille.

Sponsoreret.

Kender du ikke Millemarille, så fortvivl ikke. Det gjorde jeg heller ikke, da de tog kontakt til mig, men hvor er jeg glad for at jeg kom i kontakt med dem.

For deres produkter er rigtig rigtig gode, og faktisk kom det lidt bag på mig. For skal jeg være helt ærlig, så havde jeg ikke de store forventninger til produkter, andet end jeg synes det så lækre ud. Men jeg havde aldrig hørt om den, og tænkte at det var der måske en grund til.

Hold nu op, hvor blev den forventning bare mandet til jorden. Det er bare de blødeste produkter, at røre ved. Og så fine, er virkelig imponeret.

De produkter jeg har testet, er et pusleunderlag( i kan vinde det her ) og et gylpeklæde.

Gylpeklædet.

Millemarille skriver:

Den ene side er laver af det smukke millemarille designer stof i 100% bomuld, den anden side af højabsorberende og antibakteriel bambus frotté stof. Tekstil sammensætningen gør, at gylpeklædet nemt kan bruges en hel dag i byen, uden at der opstår ubehagelige harsk lugt.
Klædet kan derfor fint anvendes til rejsebrug!

Gylpeklædet er meget hygiejnisk, trods de mange bakterier der er i babygylp, Det ekstra absorberende bambus frotté er nemlig også antibakteriel og dermed bakteriedræbende.


Klædet er nyreformet, hvilket gør at det ligger godt pladeret på skulderen og ikke konstant falder ned når man bevæger sig.


Da gylpeklædet er fremstillet i bambus frotte er den desuden temperatur afbalanceret. Klædet kan derfor på varme sommerdage, med fordel, placeres i barnevognen under barnets hoved, hvilket giver en kølende effekt. Man opnår dermed en mere behagelig temperatur for baby.

Specifikationer:

 • Optimal pasform på skulderen
 • Ekstra absorberende og antibakteriel
 • Temperatur afbalancerende

Materialer:

 • Overside: millemarille designer stof i 100% bomuld Øko-Tex® Standard 100
 • Underside: Bambus frotté (80% bambus og 20% økologisk bomuld)
 • 100% fri for sundhedsskadelige giftstoffer - Øko-Tex® Standard 100 certificeret.


Øko-Tex® certifikatet er det din garanti for, at tekstilet ikke indeholder eller frigiver skadelige stoffer.


Størrelse:
Ca. 48,5 x 26cm

Vaskeanvisning:

Tåler maskinvask op til 60 °C
Tåler også tørretumbling

Hvad gør millemarille produkter specielle?

 • Udarbejdet i samarbejde med jordmødre
 • Testet til hverdagen
 • Fremstillet af omhyggeligt udvalgte materialer og er 100% fri for giftstoffer
 • Mange skønne designs med stor sans for detaljer

Min mening:

Gylpeklædet, ligger super godt hen over skulderen, og faktisk kunne jeg også ligge, det sådan at mælken ikke løb ud over det hele, når Viktor drak. Det er super blødt, og holder formen ret godt efter vask.

En tur i tørretumbler vil gøre, den godt blød igen efter vask, hvis den ikke får det, kan den godt miste lidt blødhed ved vask. Da det jo er frotte bagpå..

Viktor er jo gylpebarn, og han har i den grad testet den for og den kunne suge, holde lugten væk i et døgn, og jeg må sige at det kan den altså. En stofble lugter jo surt allerede efter en gang gylp, og denne her havde vi faktisk brugt i 3 døgn før den blev vasket( fordi vi var på tur) Og det var først tilsidst den lugtede surt.

Jeg kan virkelig godt lide der koncept, og er nærmest flov over de tanker jeg havde til at starte med om produkterne, for de var jo slet ikke sådan. Heldigvis kan man jo sige ;-)

Pusleunderlag:

Siden Isabella var 2 år, har jeg haft brugt forskellige pusleunderlag, bland andet det fra cam cam, og det var jeg faktisk ret glad for, og var meget usikker på det her pusleunderlag. Men må jo ærligt sige, at jeg faktisk har lagt, cam cam underlaget væk, og nu taget det andet i brug.

Det er længere, så isabella kan stadig ligge lidt på det endnu, og så er der to lommer i( ingen lommer i det andet). Det er blødt at ligge på, så bleskift i bleen, eller en rasteplads kan stadig lade sig gøre når vi kører til fyn, uden det skal gøre ondt eller de skal blive kolde.

Det fylder ingenting i tasken, og jeg kan åbne det med en hånd, imens jeg har Viktor i den anden arm, og lige så vigtig, jeg kan lukke det igen med en hånd.

Faktisk skulle den her test have været offentligt gjort for lang tid siden, men jeg valgte at udskyde det lidt, netop så jeg kunne teste det på vores ferie til Fyn.

Og det var godt jeg gjorde det, for her fik jeg det mere brugt, end jeg ville have gjort herhjemme.

Og så er det altså også pænt at kigge på, jeg har valgt trykket med hvalen, da det kan fint gå til begge børn, og så passer det godt til min Pusletaske.

I kan se på billedet herneden under, hvor meget jeg kan have i pusletasken, selvom jeg har et pusleunderlag med.

Og i posen er der altså bleer til 2 børn, så det er ikke småting.

Jeg er virkelig glad for at have stiftet bekendtskab med Millemarille, og glæder mig til at uddybe det mere.

Og synes virkelig i skal hjælpe dem, med at komme godt ind på det danske marked for det fortjener deres produkter.

I kan følge dem her: Facebook og Instagram

På deres shop(link øverst oppe) der har jeg set mig varm på disse flotte ting, som vi godt kunne bruge herhjemme.


Billed 1: en gæstemadras. Den ser ser så godt og tyk ud.

Billed 2: kravletæppe, Lige hvad vi kan bruge med trægulv herhjemme, så det er blødt og lækkert.

billed 3: Sækkestol.


Hvis i som jeg ikke er helt så stærke i det tyske, så kan i jo oversætte siden til engelsk derinde, eller bruge googles oversæt siden, så den bliver dansk, vær lige opmærksom på, at det ikke det hele der er oversat lige godt ved den metode.

Tak millemarille, for nogle kanon gode produkter, vi fik lov at teste :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

 • baby

Synes godt om

Kommentarer