Min datter blev skubbet.

Jeg har tænkt hele aftenen, og efter en snak over aftensmaden sammen med Isabellas far, så er jeg kommet frem til at den skal tages til bloggen, og så vil jeg rigtig gerne have jeres input.

Nu er jeg jo førstegangsmor, er der er rigtig meget jeg skal til at lære, og det her er en af tingene.
Billede fra Nysport.dk

Igår var Isabella og jeg til gymnastik, og hun more sig ved at være der og kravle rundt på alle banerne. Synge sanglege.

Hun hopper på et tidspunkt rundt på airtracket( stor oppustlig bane) og her kommer der en dreng hen, han er måske 2-3 år og meget bevist skubber til hende, første gang vælter hun ikke, så han skubber lige igen. Og så falder hun og græder.

Og her kommer så hvor Isabellas far og jeg er uenige, altså jeg kan godt følge ham. Jeg blev stående og afventede situation, for at se kunne Isabella selv forsvare sig, eller greb drengens mor der også stod i nærheden ind.

Ingen af delene skete ;-) Isabella er meget forsigtig hehe.

Jeg mener jo at hvis jeg greb ind, forhindrer jeg hende i at lære at forsvare eller sig fra selv. Selvfølgelig kunne jeg se det gik helt galt havde jeg jo grebet ind, s der var ingen af dem der kom til skade.

Isabellas far, ville grebet ind, og forhindrer at hans datter blev skubbet, tænker det er beskytter genet. Eller er jeg forkert på den???

Vil også lige gøre klart for jer, at jeg godt ved drengen er inde i en fasen, hvor han prøver grænser af. Og han blev ligeså fint bedt om at sige undskyld bagefter af sin mor, at Isabella så slet ikke ville have noget med ham at gøre, det så en anden sag haha ;-)

Her er jeg interesseret i at vide, hvornår skal man som forældre blande sig imellem børnene?

Hvad gør i, i sådan en situation??

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

lisette
,
Jeg synes at du tacklede situationen helt perfekt 😃
Jeg ville have grebet ind hvis drengens mor intet havde gjort, men når hun skælder ham ud og fortæller at han skal sige undskyld, så er alt som det skal være 😊
Jeg synes sagen ville have været anderledes hvis der var sket noget med Isabella allerede efter første skub 😊
Og så er det jo kun fedt at hun lige afviser ham, for så ved hun godt at det var forkert at han skubbede hende 😃