Min Fødselsdag.

I søndags havde jeg den mest hyggelige dag, men dejlige kager og gaver, og ikke mindst de bedste mennesker omkring mig.

Søndag den 26 februar, var det 32 år siden jeg kom til verden, og det skulle selvfølgelig fejres, og hvem bedre at fejre det med end ens dejlige familie.

Lige fra morgenstunden blev jeg fejret med gaver og brunsviger( vigtigt at få)

Af Isabella fik jeg de smukkeste malerier hun selv havde lavet, og jeg siger jer, de er så smukke, og hun var så stolt, da hun gave mig dem. Hun er lige begyndt at forstå hvad det der fødselsdag faktisk går ud på, så hun var lige klar til det.

Hun har lavet dem begge tog, den ene med pensel, og den anden er lavet med film ovenpå, hvor hun så har trykket malingen ud, det ser så godt ud.

Jeg lavede 2 slags kager, og så selvfølgelig boller til fødselsdagen. Begge kager var nogle jeg havde set mig lune på imens jeg var gravid, men ikke lige spiste den slags, så nu skulle den have fuld skrald og det fik den også. I får lige nogle billeder af min fødselsdag.


Jeg holdt fødselsdagen hjemme ved mine forældre, så alle de andre ikke skulle køre helt til ringkøbing, det er en meget lang tur og især for mine bedsteforældre.

Af M og ungerne fik jeg en ny dobbeltdyne( og ja vi sover med hver sin dobbeltdyne) det er så god en gave, trængte virkelig til en ny, og den nye her er sådan en rigtig lækker putte sig ned under dyne.

Så fik jeg penge, royal copenhagen kopper, Karmameju ansigtsbørste og en lille krukke fra Menu. Virkelig dejlige gaver og alle noget jeg kunne bruge.

Jeg laver lige nogle indlæg med opskrifter på mine kager og bollerne :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer