Min lille havehjælper.

Indeholder tilknyttede links

Sponsoreret.

I år får jeg rigtig gjort noget ved haven, og jeg må sige at nyder det.

Elsker at sidde ude på terrassen og kigge på de smukke blomster, og især efter sidste sommer, hvor haven, bare var trist at kigge på. Så er det netop en fryd nu.

Isabella er så god til at hjælpe mig, og har også fået sine egne planter og blomster i år. Hun fik et lille sæt i fødselsdagsgave af mormor og morfar, hvor hun kan plante blomster i selv, og se dem vokse. nu er de ved at være så store at de skal plantes ud i en større krukke, eller vi skal have lavet et lille bed.

Tænker at det helt sikkert bliver et bed, hvor vi kan få plantet alle de blomster og planter, der trænger til lidt mere plads. Fik lige vist en hjemmeside, hvor de forhandler arbejdsbeklædning, fodtøj, osv. alle kan handle der, osse os private ;-)

Jeg faldt blandt andet over de her enormt søde arbejdsbukser til børn Engelbert Strauss.

Jeg kan lige forestille mig Isabella i dem, imens hun hjælper mig i haven, eller når hun leger med sit værktøj. Inde på siden, er der faktisk også en del lækkert overtøj, blandt andet softshell jakker.

Har faktisk for ikke så lang tid siden, set nogle andre arbejdsbukser til børn også, det var bare ikke overalls, men en buks. De er Me too , har fundet dem her inde på stylepit. Tænk at man faktisk kan få så meget fint til børnene :-)

Andre end, mig der elsker når man støder på nye webshops, som umiddelbart ikke ligner noget man ikke har brug for, og så finder mig faktisk en hel del :-) Tror da jeg skal huske den der engelbert-strauss , til når min far har fødselsdag ;-)

Og pist, ( det var altså et diskret lille fløjt ;-) ) hvis i lige som mig, sender en del pakker med brugt tøj, eller andet. Så er der altså på den side også nogle ret så gode ting til det.

Får faktisk lige lyst til at male og sætte et eller andet i stand, hmm mon vi må det i vores lille rækkehus?

Kan i have en fantastisk dag, nu vil jeg sætte mig og planlægge hvordan mit bed skal være ude i haven. M fik ikke noget valg, andet end han kunne bestemme om det skulle være bagerst i haven eller ved terrassen. Beslutningen er jo ligesom taget, men så er han også med til at bestemme lidt ;-)

#Haven #arbejdstøjtilbørn #engelbertstrauss #børnetøj

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer