Min lørdag :-)

Altså jeg er jo ikke noget gå i byen mennesker, der skal være en rigtig god grund til at jeg går i byen, og heldigvis har jeg en kæreste som også godt kan lide at være ikke gå i by menneske. Og her til aften hygger vi os i hver sit rum, forstå mig ret, der ikke nogen sure miner vi gider bare ikke se hvad den anden ser. For jeg ser nemlig Dr1 store juleshow med masser af god musik, og Bubber der falder i sneen.

Og alt i mens der er god musik i fjernsynet, så forbereder jeg den allersidste adventskonkurrence til jer, og den kommer til at foregå på instagram, og er sponsoreret af Ministjerner, som er en lokal butik her i Ringkøbing, men de har også denne her fantastiske webshop. http://www.ministjerner.dk/ I kan finde deres Instagram her : http://instagram.com/ministjerner

I kan godt glæde jer til konkurrence, jeg synes det er en rigtig god en. Og Isabella elsker det som er præmien.

Jeg har haft nogle fritimer idag, som jeg normalt kalder Mortid, Morten sendte mig af sted, så jeg kunne få trænet, og det var så skønt med lidt tid hvor jeg bare er lisbeth, men jeg kommer altså hurtig til at kende mig hvor vi træner, fordi jeg ikke har nogle at træne med, der savner jeg altså mine træningsstunder med min søster, hvor vi tog til zumba og fik gang i røven, så resten bare følgede med af sig selv.

men det er nu også dejligt at komme hjem og høre de har hygget sig, men også at der havde været en lorteble, hehe Morten er bestemt ikke glad for dem, men han fik klaret det, og Bella skulle da så også lige vise far, at man også kan tisse når bleen er taget væk, den lille bandit.

Kan i have en god lørdag aften, om i så er ude og svinge træbenet eller i leger sofakartoffel.
billede fra dr.dk

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer