Min rokketand.

Indeholder affiliate links.Lige for tiden, er der rigtig meget herhjemme, der handler om tænder, og det er ikke bare sådan i al almindelighed , det med at få børste tænder der fylder vores hjem med snak.

Nej det er det hersens rokketænder, der er nemlig sket det store, at Isabella har tabt sin første tand, det er jo i sig selv stort, men oveni det, kommer jo også alt det her, der skal ske eller ikke ske med sådan en rokketand, hvad skal mor og far gøre af tiltag.

Vores kære små børn, skal jo tabe 20 tænder, så det skal jo heller ikke være noget alt for vildt, som vi ikke kan holde ved lige, for det er jo ikke kun den første tand, nej det er alle 20 mælketænder.

Det kom faktisk lidt bag på os, hvor hurtigt den her lille tand ville falde ud, så derfor var vi ret uforberedt, da hendes tand faldt ud i lørdags, bedste som vi holdt i kø mod Fyn.

Vi fik snakket lidt om, at det nok var bedste at lægge tanden under sin egen hovedepude derhjemme, og den acceptere hun heldigvis, og det gav jo så også muligheden for at kigge lidt flere gange på den,

Så her i aften, er den lille tand, blevet lagt ned i en lille hjerteæske fra Maileg med en sød tand udenpå, den fik hun lagt under hovedpuden, og så har vi liste den ud, og taget tanden, og lagt en guldmønt i, eller rettere sagt 20kr, kun i mangel af vi ingen 10 kr havde.

Så nu er jeg bare spændt på, når hun vågner imorgen, og skal kigge efter om tandfeen har været der.

Ville ønske jeg havde nået at gøre noget mere, men sådan blev det ikke.

man kunne også have, fået den lille metalæske, sammen med en tandfe mus . Den er så fin, og jeg kunne godt finde på at vælge den til hende, når hun har tabt den sidste tand, at hun så får tandfeen.

Man kan også få den til drenge, med en blå tandæske. Tandfe til drenge

#rokketænder #børn #maileg #rokketand #tandfe #tandfeenpåbesøg

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer