Min uge på fyn.

Jeg har desværre ikke fået blogget i en uge, det føles som en evighed, og det er så skidt, men her er grunden, jeg har bare slappet den for vildt og hygge mig med min familie og venner under vores besøg på.

Jeg var en tur på cafe med min kære søster og mor, og selvfølgelig med Isabella, hun synes det var skønt, og der var så meget at kigge på.

Der var også en lækker tærte på tallerkenen, men jeg var så sulten at den røg indebors før jeg fik taget billedet, vi spiste på cafe under uret i svendborg.

Isabella elsker at få mad i hånden, til selv at spise af, her sidder hun mellem sin mor og moster. Hun kan ikke sidde selv endnu, så det er med støtte.

Typisk mig at være så sultent når jeg bestiller at jeg lige må have lidt ekstra, jeg var mega mæt da vi gik derfra.

Jeg elsker at komme på cafe, det er en af mine ynglings ting, Morten er heldigvis blevet bedre til at tage med på cafe, og håber snart på en lille tur med ham, men mon ikke det kommer når vi skal til Århus.

Morten han fik lavet tatovering ved Low key i Svendborg. Han fik lavet thor, der kæmper med midgårdsormen, den er ret fed, men også meget markant, så man skal lige vende sig til den. Må lige se om jeg ikke kan få taget et billede, så jeg kan vise jer den.

En anden ting som har fyldt meget, er at min veninde blev indlagt i sidste uge, og det er jo aldrig sjovt, og så ikke fedt ikke at kunne være ved hende fordi vi bor heroppe, men snakker i telefon med hende hver dag. :-)

Når vi er på fyn, ved Isabellas morfar og mormor, skal bliver hun badet i køkkenvasken, og hun er begyndt at plaske helt vildt, så både mor og gulv er helt våde. Men det gode ved at bade hjemme ved mormor og morfar er når så bliver tørret henne ved siden af brændeovnen. Skønne lille badetrold :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer