Min valentines dag.

Morten og jeg havde simpelthen, en mega hyggeligt aften. Vi forsøger jo altid, så vidt det er muligt, at holde lørdag aften som kun mor og far aften.

Det vil sige Isabella for mad for sig selv, og når hun så er blevet puttet, ja så spiser vi sammen, og så er det gerne ekstra god mad.

I lørdags var det jo valentines dag, og vi hyggede os, med en lækker tapas platte, ude fra Mortens arbejde. Mums den smagte godt :-)

Jeg elsker tapas, og kan spise det altid, det er bare lige mig, med en masse små retter, så man kan få lidt af det hele.

Vi skulle jo selvfølgelig også have lidt dessert, og der vil jeg lige anbefale den her is,
Den minder lidt om Ben & jerrys is, men den er en del billigere :-) Og det kan vi jo godt lide herhjemme, noget hvor man kan spare lidt penge :-) Den er købt i Superbest(mortens arbejdsplads) Og den smager så lækker, jeg er dog ikke til den med ubagt cookies, så det er min den med brownie. Kage og is i en, er slet ikke dårligt :-)

Vi er faktisk et par, der ikke går synderligt meget op, i det med valentines, for jeg vil faktisk heller have hans kærlighed vist alle andre dage, end lige den 14 februar, jeg siger da heller ikke nej tak, hvis han kommer hjem med blomster, men det er da meget mere romantisk, at få blomster eller gaver uden grund.

Men derfor kan man jo godt hygge sig, og nu faldt det jo heldigt sammen med vores lørdags date :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer