Min weekend.

Jeg sidder lige og slapper af med lidt morgenmad.

Kom lidt sent hjem fra Fyn igår, da jeg kom på et tog som ikke kørte derhen som jeg troede. Sagen er den er at jeg plejer at kører til herning hvor M, så kommer og henter os, men det tog var aflyst så vi skulle med et andet, det fandt jeg bare først ud af da jeg sad i toge, og der pludselig stod Horsens.... Argh panik hvor vi nu henne, mig hurtigt hen og få fat i M, som så kunne fortælle at jeg nok var på vej til Århus, så Isabella og jeg kom af toget ved Skanderborg, og tog så et tog til Silkeborg, og der fik M, så hentet os.

Men den lange dag med fødselsdag først og senere togtur, gjorde at Isabella faktisk sov fra kl 21.30 til morgen. hun fik dog lige en tår vand kl 23.30, men ellers har hun bare sovet hele natten, og det har jeg også. Det er jo fantastisk sådan noget sammenhængende søvn.

Vi tog til Fyn, fordi min lillebror holdt studenter fest, og vi havde den hyggeligste aften, hvor jeg faktisk ikke så Isabella meget, fordi mine kusiner gik rundt med hende, de var så søde, og hun nød opmærksomheden så meget.

Men nu skal vi heller ikke hjem til fyn, i rigtig lang tid. Men så får vi stedet for gæster herover, og det bliver bare så dejligt. Elsker at få gæster herover, det er så hyggeligt, og især når M, har sin meget travle Periode som sommeren jo er for ham.

Men nu vil jeg gå på jagt efter en god konkurrence til jer :-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer