Min weekend.

Herhjemme ved mig, er der altså intet glamour over livet.

Fra fredag kl 15, er jeg mor med stort M, faktisk er det hele tiden, det er det primære i mit liv.

Det er sådan det er lige nu og sådan det skal være. :-)

Igår lørdag bagte Isabella og jeg en "giftkage" ( i ved den der grønne) men herhjemme hos os er den altså pink, fordi det er Isabellas ynglingsfarve sammen med gul.

Da vi pyntede kagen sagde jeg, ihh en fin kærlighedskage du har lavet, og dertil svarede den årh så søde tøs, den er til far. amen altså prøv lige at få en kærlighedserklæring der.


Og hun skulle først have et stykke, da M kom hjem fra arbejde. Og der blev sagt mange gange at hun havde savnet ham. Så sødt.

Igår var viktor bare en glad dreng lige fra morgenstunden, og idag er knap så glad, så håber han tager sig en god lang lur nu, så han kan blive i et bedre humør.


Imens han sover, ser Isabella, dora det er en af ynglingerne herhjemme, og man kan godt blive lidt skør af hugo må ikke hugge, osv.

Men så længe han sover, og hun er underholdt med dora, drikker jeg en kop the og spiser lidt kage. Imens jeg opdatere bloggen, og forbereder en giveaway eller 2 til jer, det er jo snart fødselsdags ugen her på bloggen :-)

Fødselsdagsugen på bloggen, er en masse lækkert til jer, for at fejre Isabellas og bloggens 3 års fødselsdag. Det er altid en lækker uge, men masser af aktivivtet og skønne præmier fra fede butikker.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer