Minder på væggen.

Sponsoreret.

Som så mange andre forældre, får jeg også taget billeder af min datter, og mange af dem ender på væggen, og som gaver til familien, det er en super gave til bedsteforældrene.

Lige efter at Isabella fyldte et år, fil jeg taget nogle super gode billeder( i kan se dette indlæg her) Og det er noget vi gerne vil gøre i hvertfald 1 gang om året. Vi skal snart have taget julebilleder :-)

Jeg var så heldig, at jeg så fik lov at teste Pixum og deres plakater, lærred og hele fremgangsmåden, og jeg må sige at det nok en af de nemmere fotobutikker jeg har brugt.

Selve bestillingen kunne jeg rigtig godt lide, jeg brugte lang tid på min bestilling, for jeg var ikke helt sikker på hvad jeg gerne ville have, men inde på Pixum, har de et super godt system, så man kan se set eget billede, som enten et lærred eller plakat, på en væg og der kan man fornemme størrelsen.

Jeg lavede en fotobog også, som faktisk er Isabellas fotobog, men fordi vi bor så langt væk fra hendes familie, så har vi sat billeder ind, om alle i hendes familie, hvor der står lidt om selve personen, og en lille sang. Hun elsker at kigge i den, og på den måde lære hun også hvem der er hvem.

Den tog længst tid at lave, men var tiden værd. Jeg fik også lavet et lille postkort med bloggen, og det var mest bare lidt hygge :-)

Men helt ærligt, synes jeg det var nemt at bestille derfra, den nemmest jeg har prøvet, det eneste jeg synes var lidt mærkelig, var at de ikke sendte bestillingen samlet, men at den kom af flere sendinger. Det betyder jo ikke noget for os, fordi man får sit produkt, og det er hurtigt alligevel, men for dem må det være svært og faktisk må det da ikke kunne betale sig med porten.

Men kan helt klart anbefale dem, og jeg har siden jeg lavede bestillingen, og tilmeldt mig deres nyhedsbrev, faktisk ofte fået en eller andet rabatkode, som spar portoen, eller spar 10 % på din bestillingen, og det gør da at man kan huske dem.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om