Mine 20'er er snart slut.

Jeg går snart ind i den allersidste uge af mine 20'er.

Puha altså tænkt sig, at jeg den 26 februar, skal begynde at skrive et 3 tal foran. Ja jeg fylder snart 30 år. Men altså det er måske slet ikke så frygteligt at fylde 30 år, men jeg ved det jo ikke har aldrig prøvede det ;-)

Men hey, jeg glæder mig da, til at træde ind i de voksnes rækker, haha nu bliver jeg rigtig voksen, det var slet ikke da jeg flyttede hjemmefra som 18 årig, eller vi flyttede i hus, som 26 årig, eller da jeg blev forlovet som 29 årig( han friede dagen efter min fødselsdag :-) ) Eller jeg blev da heller ikke voksen da jeg fødte min datter 7 uger for tidligt, og hele min verden blev vendt op og ned, eller da vi flyttede hele vores lille familie til Vestjylland, væk fra hele familie og alt vores netværk.

Ej det gas, det hele har gjort, at jeg idag snart er en voksen kvinde på 30 år. Men havde lige vist det, der var måske nogle der troede jeg ville noget andet her i livet, men jeg føler mig sku godt tilpas, og har bestemt ikke lyst til at bytte noget som helst af det væk, og da slet ikke min lille familie.

Jeg glæder mig faktisk til at fylde 30 år, og tror slet ikke det kommer til at gøre vildt ondt, måske bare en lille bitte smule, det er jo ikke til at vide, men er sikker på at selvom det gør lidt ondt, ja så klare jeg sku den også ;-)

Jeg skal fejre dagen med min familie, vi er på Fyn den dag, og starter dagen med brunch(vi har et gavekort der skal bruges) og om aftenen skal vi ud og spise sushi og buffet, hov måske skulle jeg lige høre om min søster og dem vil med, men altså det er jo for egen regning ;-) godt nok har jeg fødselsdag, men jeg er ikke rig ;-)

Men for nu vil jeg slå mig løs i den sidste tid af mine 20'er, og det startes med en kop kakao, og klenex, jeps vi er totalt snottede herhjemme. Isabella er også forkølet, og så er hun hæs, så nu lyder hun som en skummel stønner, hehe måske vi skulle ringe til nogen og lave telefonfis ;-)

Kan i have en dejlig mandag eftermiddag :-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer