Mine julegaver :-)

Jeg fik stort set alt hvad jeg havde ønsket mig og mere til :-) Og jeg vil lige vise jer hvad jeg fik fordi jeg synes de er verdens bedste gaver.

Jeg fik det lækreste uld tæppe fra Inspiration,
Jeg har allerede afprøvet det med en lille formiddagslur, og det varmer noget så skønt. Det kan fås her : http://www.inspiration.dk/bolig-og-fritid/boligtekstiler/plaider/plaid-wilma-1

Jeg fik også disse skønne mini skåle fra Inspiration
De er perfekte til lidt guf inde på bordet. Og ja de er også blevet afprøvet.

Jeg havde en vision om at jeg skulle have sådan et lammetæppe i sort og at det skulle lægge på sofaen, derfor ønskede jeg mig dette
Og ganske rigtig jeg synes det ser så fint og hyggeligt ud, og Gizmo(hunden) er ganske enig, Morten synes dog ikke det hører hjemme i sofaen, men der ligger det altså nu. Det varmer faktisk også en del, min ben ligger på det nu. En anden ting som også kan varme mig er denne fine cardigan fra vero moda.
Man kan altid bruge en strik her til vinter, og så er det jo bare skønt med sådan en lækker en. Udover det fik jeg et gavekort til h&m og penge. Så fik jeg dækservietter, og lidt praktiske ting til køkkenet. Men den mest overraskende ting, jeg fik var gaven fra Morten, han havde blidt mig ind han ikke havde købt nogen, og nede i svendborg blev han ved med at udskyde det. Så tænkte enten havde han købt den hjemmefra eller også havde han bare ikke købt nogen. Men han havde købt en, og da han rækkede mig gaven som var helt vildt let, tænkte jeg hvad fanden kan det nu være. Men inden i lå der et gavekort på en opvasker maskine fra Siemens.
Se den er da flot ikke, jeg udbrød bare jahhh jeg skal ikke vaske op mere. Tror han har købt den fordi han var træt af mit brok over den altid kæmpe opvask. Glæder mig til at få den hjem :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer