Mit lille, men meget vigtige netværk.

Årh hvor fik jeg stor brug, for min lille netværk jeg har fået herover i vestjylland.

Vågnede natten til lørdag og var så skidt og dårlig. Virkelig øv syg. Og tænkte bare det her overlever jeg ikke, altså selvfølgelig gør jeg, men du kender det nok, den der følelse af at man bare ikke kan blive mere dårligere.

Men om morgenen var jeg så stadig ikke frisk, faktisk langt fra, M blev nød til at tage på arbejde, og tror mig, jeg prøvede at få ham til at blive, men det kunne bare ikke lade sig gøre. Øv nå men i panik over at jeg skal stå oprejst, og pleje, lege og hygge med en lille meget frisk pige, ja så ringer jeg simpelthen til en af pigerne fra Mødregruppe, og spørg om hun kan passe Isabella. Og til min redning siger hun ja selvfølgelig.

30 min senere er Isabella hentet, og jeg kan kravle tilbage i seng. Altså helt ærligt, er det lige en god veninde eller ej.

Meningen var så M skulle hente hende når han havde fri, men da han kommer hjem uden hende, og ser rigtig sløj ud, ja så får hun lov at sove til middag derude også, og der var jeg så nået at blive så frisk, at jeg kunne være moar igen. Men puha det var en hård eftermiddag.

Vi sov alle 3 før kl den var halv ti. og vi vågnede først kl 8 i morges. Vi er stadig ikke helt friske, men har det meget bedre end igår. Og så har det sneet en lille bitte smule :-) Her står hun lige og kigger på det, og råber BILER hver gang der kommer en bil :-)

Det er virkelig når man er syg, man kan mærke hvor meget et netværk betyder, jeg ved virkelig ikke hvad jeg skulle have gjort igår uden Hende der tog sig af Isabella. Tak søde :-)

Kan i have en god Søndag.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer