Mor på overtid.....

En stille mor stund, eller tv´et kommer med den bedste ligegyldig serie. Manden sover endnu, og Isabella er lige afleveret i dagpleje.

Og inden jeg åbner min mail, og begynder at få lidt lavet. Så nyder jeg virkelig at jeg er alene.

Grunden til jeg nyder min lille alene stund, er fordi når de 2 andre er her, så er jeg ekstra på, og lige i denne uge står jeg alene med alt hvad der drejer sig om Isabella, da isabellas far, er syg med influenza, og hvis du spørger ham, så er det meget værre end mande influenzaen, og hvad end det er, s er det åbenbart meget slemt ;-)

Kan godt mærke at min tålmodighed hurtigere bliver opbrugt, og jeg har savnet min alenetid.
Kender i det, at man bare har brug for et øjeblik alene. Uden hverkan mand eller barn eller hunden for den sags skyld hehe.

Forstå mig ret, jeg elsker min familie, og ville gøre alt for dem, men nøj den her influenza der er værre end mandeinfluenzaen, og en lille pige på næsten 2, der prøver grænser af, det er sku hårdt.

Isabella skal hentes til middag idag, for så har vi nemlig opbrugt alle timerne i dagplejen. Så bliver hun hentet herhjem og så skal hun sove luren herhjemme.

Synes det er en god måde, så får hun tidligt weekend, og masser af tid sammen med mig.

Kan høre manden hoste nu, så mon ikke snart han vågner og kommer ned i stuen. Så freden forbi ;-)

Nu vil jeg videre med dagens program, og måske på et tidspunkt lige at få ryddet hytten helt op, og gjort rent. Skal også have lavet en portion knækbrød idag.

Kan i have en dejlig dag :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer