Mor, skal du virkelig gå i skole.......

“Mor skal du virkelig, gå i skole.”
Sådan sagde min datter, da jeg i weekend fortalte hende, at mor i forbindelse med min nye uddannelse, også skal gå i skole. Altså øjnene var jo næste ved at trille ud af øjne på hende, hvorefter hun kigger skeptisk på mig, for lige at se om jeg begynder at grine og sige at det ikke passer, men jo sådan er virkeligheden lige nu. Isabellas mor går i skole.

For jeg er nemlig startet på en ny del af mit liv, som forhåbenligt skal give adgang til et langt arbejdsliv med noget jeg elsker at lave.
Lige nu går jeg på et grundforløb, som skal give videre adgang til social og sundhedsassistent uddannelsen, for det er nemlig her jeg føler mig til rette, jeg føler mig hjemme i det fag, og hvad bedre er, så er jeg sku god til det. Jeps lidt pral må man gerne, dem der kender mig godt, ved at det er virkelig noget der ligger mig så fjernt og ikke særlig naturligt at prale. Men jeg er god til at arbejde med mennesker, og nu skal jeg lære og gøre det endnu bedre og lære det jeg kan om mennesker, på alle leder og kanter.

Jeg har arbejdet inde for faget det sidste 1,5 år og er virkelig bare så klar til at få meget mere faglig viden, så jeg forstår hvad det er mine kære kollegaer har gået og lavet. Det bliver i alt 3,5 år med grundforløb og hovedforløb og jeg er ikke i tvivl om at det til tider vil blive hårdt, men jeg ved så også, at lige nu er tiden til at jeg skal det her. Det her er noget jeg gør for mig, og noget jeg er glad for. Jeg vil nemlig gerne stå op og være glad for at gå på arbejde.

Så ja lille skat, mor går i skole, og mor skal til at lave lektier igen, og puha mor har næsten helt ondt i maven over det, for det er godt nok lang tid siden jeg har gjort det sidst. Og kan jeg nu huske det hele og bruge hovedet på den måde igen.

Jeg er spændt og glad og alle mulige andre følelser, og det skal nok blive godt. For det her er for mig.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer