Morgenmaden

I rigtig mange år, der spiste jeg ikke rigtig morgenmad, det sagde mig sku ikke noget, og jeg endte gerne med at spise alt for meget til frokost i stedet for, og gerne lidt usundt fordi jeg var mega sulten.

Det tog mig faktisk lidt tid at lære mig selv at spise morgenmad, men hold nu op det er lækkert at mærke en krop arbejde på en helt anden måde, det er meget nemmere at komme igennem dagen, uden at falde i de der dumme madfælder, for dem kan jeg godt nok ryge gevaldigt i, og gør det da også stadig, men det er på en helt anden måde.

Og hvis har fulgt med på min Instagram så poster jeg ret tit morgenmads billeder, fordi jeg elsker simpelthen at begynde at spise noget der bare ser fantastisk ud, og lave lækker morgenmad til sig selv, og andre for den sags skyld, er en wellness for mig, fordi det er bare dejligt at give sig den tid om morgenen til at spise en god morgenmad.

Lige for tiden er min favoritmorgenmad vaniljeskyr, med penutbutter, chokosovs( den fra bodylab) kiwibær( jeg er helt tosset med dem) en anden frugt og poppet quinoa. Det er virkeligt lækkert og smager som en sød syndig dessert, men så er det bare min morgenmad. mums altså.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Mad

Synes godt om

Kommentarer