Mors dag. 2018.

Reklame.

En stor del af Danmark fejre idag Mors dag. Enten fejrer de deres egen mor, eller også der kone, kæreste eller en selv.

Jeg er så heldig, at være mor til to så skønne børn, og selvom de kan drive mig til vanvid, så ville jeg ikke undvære at være lige netop deres mor. Man kan måske godt sige, at jeg siden jeg blev mor for første gang tilbage i 2014, ja så har jeg nærmest kun været mor. Jeg har aldrig i mit liv været så træt og udmattede som efter jeg er blevet mor, men jeg har heller aldrig følt mig så lykkelig.

Man kan virkelig ikke forklare helt hvordan det er at være mor, for det kan ikke sammenlignes med noget.

Jeg håber at alle de kvinder, der sidder derude, og drømmer om at blive mor får deres ønske opfyldt, på den ene eller anden måde.

Jeg er også så heldig at jeg har en skøn mor selv, hun er et fantastisk menneske, som er meget hjertevarm og bare god. Hun er den jeg ringer til hvis jeg har brug for et råd eller bare skal lukke en masse øv ud. Idag har jeg desværre ikke været sammen med hende, som jeg gerne ville. Men jeg sendte hende i Fredags en lille gave, som gerne skulle bringe glæde et stykke tid.

Jeg valgte til hende at bestille, en the fra A.C Perch. Den lød simpelthen så lækker at jeg ikke kunne andet end at bestille den, og så kan jeg jo håbe jeg får lov at smage den næste gang jeg er på besøg. Hun fik også et glas marmelade med stikkelsbær.

I kan læse om theen her:Mors dags the


Jeg selv var så heldig at få en stor flot buket af mine børn og deres Far. Og jeg elsker blomster og det er noget der kan gøre mig i godt humør.

Jeg håber i har haft en dejlig Søndag.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Tina Hjære Jakobsen
,
Jeg blev så glad for den fine pakke med en så skøn the og en stikkelsbær marmelade, og begge dele er lækker. Jeg er så heldig at være mor til tre skønne unge mennesker og de er alle tre så betænksom over for andre, og det er skønt at vide at jeg og min mand børnenes far har været med til at gøre dem til det.
Takker mine skønne børn for at jeg må være deres mor