Når man bor langt væk fra familien.

Vi har boet her i Ringkøbing siden 22 juni, og resten af vores familie bor på Sydfyn hvor vi kommer fra. Det er stadig meget nyt for os at bo væk fra det hele, og der en del man skal vende sig til. Blandt det er når der sker noget i familien, som gør at man skal snakke sammen, det er svært når man sidder over ved vestkysten og kun kan svare på telefonen. Men lang historie kort, er at min Kære søster kom ud med noget hun har gået med, og det var rigtig dejligt at hun fik det sagt og resten af familien er helt enig med hende. Men når man så skal forklare sig selv over sms, eller prøve at fortælle lidt om hvad der måske også går en selv på. Det er bare rigtig svært, og det er ekstra svært når man er lidt sårbar pga, af vi snart skal ind på OUH og have en dialog med sygehuset om mit behandlingsforløb.

Det er noget der går mig rigtig meget på, og jeg kan mærke jo tættere vi kommer på dagen, hvor meget det rent faktisk går mig på, og jeg tuder flere gange om dagen.

Jeg ville så gerne kunne forklare mig ordenligt, men når begge parter måske ikke forstår hinanden og man snakker forbi hinanden så er det mega svært.

For mig er familie absolut det vigtigste i livet hos mig. Pas på jeres familie og pas på hvad ord i bruger til at omtale andre, de såre måske en som står jer nær.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Familie

Synes godt om

Kommentarer