Når man går skævt af hinanden.

Jeg fik overhovedet ikke blogget igår, fordi vi havde bare en lorte dag, herhjemme.

Nogen gange så går man bare skævt af hinanden, og så er det lige meget om man har været sammen i 6 måneder, eller 13 år, man kan nogle gange bare være sure, triste og ikke i stand til at give ens partner, det de har brug for.

og når man har gået nogle dage, eller måske længere tid, og bare have været sur, det kan måske være en bagatel, men får jeg ikke snakket om det, eller fortalt at det pisser mig sku af, ja så vokser det sig større, og pludselig, så er jeg bare sådan en sur ost, som en dag eksplodere, fordi nu er jeg sur nok. Det skete så igår :-(

Jeg har længe været skide træt, af Mortens computer, så træt, at man nogle gange tænker, om man skal hælde noget vand i lortet. Morten har så været træt af mit brokkeri, og ja jeg brokker mig sku meget. Jeg mener selv jeg gør det i en god mening, men for den der skal høre på, det hver gang, ja så lyder det skisme nok negativt hele.

Igår fik vi så nok begge to, og fik renset luftet, og vi kunne have aftenen som gode forældre, og begge blevet enige om at vi skal hjælpe hinanden noget mere.

Der sidder nok flere forældre derude, som oplever, at det man nogle gange forventer af sin partner, ja det kan partneren ikke leve op til.

Jeg har tit nogle forventerne til Morten, og kan godt blive skuffet når han måske ikke lige gør, det jeg gerne vil have. Og det kan især gør ondt på mig hvis det så ender med at gå ud over Isabella. Han er en rigtig god far for hende, men han kan også have svært ved at finde balancen imellem, at være træt efter arbejde, og så komme hjem, hvor der bliver forventet noget af en.

Vi har snart klaret 1 år, som forældre, og vi er stadig igang med at lære, hvordan vi bærer os af, og når jeg så finder et arbejde, ja så skal vi igen lære hvordan, vi får det til at fungere med at være arbejdende forældre begge to.

Hvordan får i forventninger til at hænge sammen med virkeligheden???
 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Familie

Synes godt om

Kommentarer