Ta naturen indenfor. OG få en rabatkode til jer.

Reklame.
Billedet i ser oven over, er et af mine egne billeder. Har selv taget det billede i en sommerfuglepark, på Bornholm. Og noget som giver mig et strejf af lykke, er netop dem.

Så da der forleden poppede en mail op hos, med kunst og grafik til væggene derhjemme, så blev jeg nysgerrig på, hvad det dog kunne være. Især fordi det var noget ud over det sædvanlige og som havde en historie bag sig.

Historie om at lære vores børn om naturen, dyrene i den. Og fortælle at nogle dyr er truede dyr. Lære dem at passe på vores natur, så vi kan nyde at se sommerfuglen i luften, fiskene i vandet.

Lære du dine børn det?, jeg må ærligt indrømme at jeg faktisk ikke havde tænkt så meget over det, før jeg fik denne mail og vil nu gøre mit til, at ihvertfald mine børn lære om naturen.

Og det er jo meget naturligt for mig, det jeg starter med sommerfugle plakaterne. Men om de kommer op inde hos Isabella, eller hvor vi alle er det ved jeg ikke helt endnu.

Jeg er helt vild med de billeder, og derfor er jeg også super glad for, at jeg kan give jer en rabatkode, som giver jer 10 % på jeres køb. ARGH er det ikke fedt ;-)

I skal bruge koden: Rabat10.

Og den kan bruges på alt det der IKKE er nedsat, så bare shop amok ;-)

I kan finde denne geniale side lige her, hvor i kan shoppe plakater med sommerfugle, fisk og naturen.

Hvis i vil se hvilke der er mine favoritter, så er det dem her, de er bare super flotte og lige mig😝 Til Isabella ville jeg helt klart vælge, den med alle dagsommerfuglene, den hun kan se selv.


Og så kunne det faktisk være ret fint, at forære en plakat med en fisk til hendes Morfar, så kan de snakke om fiskene.

Isabella har en ret fin historie om fisk. Nemlig at man ved det er fisk, fordi de lever i vand og kan svømme. Den fik jeg første gang fortalt, da vi besøgte jyllandsakvariet. Hun er fantastisk den lille pige.


#natur #naturen #børninaturen #naturplakat #sommerfugle

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer