Nemmeste lille mini haps...

Sponsoreret.

Har lige stået og lavet en omgang små mini donuts, de mangler kun lige en gang glasur og lidt krymmel, så er de færdige.

Det er anden gang, at jeg laver dem, og de er et hit hos mine unger.

Opskriften er en jeg har fra Annemette Voss opskrift bog.Børnenes bageri


Den er så nem at følge, og den tager ingen tid at lave.

Jeg har været så heldig, at jeg måtte prøve nogle produkter af mærket Kitchpro, som Coolstuff.dk fører, og hold nu op hvor føler jeg mig heldig og mega glad over at jeg måtte prøve denne Mini donut maker , den er så god. dejen hænger slet ikke i, og det tager ingen tid at bage de små donuts. Altså jeg er fan er den, er har allerede brugt den en del på den korte tid jeg har haft den.

Hvis jeg skulle nævne en dårlig ting, og jeg kan altså kun komme på en ting, så er det at den godt kan blive lidt varm at åbne, men med en grydelap, s var den fikset.

Den er overkommelig i pris og kommer med en super god brugsanvisning.

Jeg havde faktisk lidt forbehold, fordi vi har et vaffeljern, som bare er super dårligt, dejen hænger i, og den er bare dum. Men slet ikke i samme dur, så jeg kunne godt pakke mine fordomme væk.

Jeg ved allerede nu, at det meget nemt kunne være den jeg kommer til at bruge, når der er fødselsdag i børnehaven, eller herhjemme til ungerne.

I kan godt læse jeg er begrejsteret, men den er virkelig bare hel vildt god, og synes det er så nemt og det er bare det man gerne vil have når man er mor til 2 små børn.

#coolstuff #minidonuts #bage #børn #annemettevoss #royalcopenhagen #kitchpro

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer